Hotel

Naast het restaurant beschikt Taverne zoals een ouderwetse herberg hoort te hebben over een aantal hotelkamers. Door de gunstige ligging in het hart van de Stedendriehoek Deventer, Zutphen en Apeldoorn zijn wij dé perfecte uitvalsbasis voor al uw activiteiten in deze regio.

Wij beschikken over twee één-persoons kamers, acht tweepersoons kamers, twee driepersoons kamers. Deze kamers hebben natuurlijk eigen sanitair, flat screen televisie en Wi-Fi. Een aantal van deze kamers bevinden zich op de begane grond.

Doordat ons karakteristieke pand stamt uit begin 1880 zijn al onze kamers anders. Iedere kamer heeft een identieke warme, maar moderne uitstraling. Alle kamers zijn voorzien van losse bedden.

Wilt u genieten van een wat langer verblijf in Twello? Of bent u met het hele gezin op stap? Dan is een verblijf in het vier-persoons (eventueel uit te breiden tot zes-persoons) appartement van Hotel Taverne een prima optie. Deze bestaat uit een slaapkamer en een open vide, elk met twee bedden, een woongedeelte met een open keuken, een badkamer en een apart toilet. Het appartement heeft een eigen opgang en een prachtig uitzicht over de oude dorpskern van Twello. U geniet van veel privacy en comfort met alle gemakken en voorzieningen van Hotel Restaurant Taverne onder handbereik.
Bij interesse voor het appartement kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.