Tapas

Tapas bij Taverne. Een leuk en interactief alternatief voor het klassieke diner. Wat ooit begon als het ‘Eerste vrijdag van de maand borrel hap uurtje’ is langzaam uitgegroeid tot een begrip in Twello en omstreken.

Iedere eerste vrijdag van de maand is onze tapasavond.  Daarnaast heeft u de mogelijkheid om buiten de Tapasavonden uw privé avond te organiseren. Als u zorgt voor goed gezelschap, zorgen wij voor een heerlijke borrel en een constant divers aanbod van heerlijke verse tapas. Hierin vindt u zowel vis, vlees als vegetarische tapas, welke in buffetvorm geserveerd wordt.

Iedere eerste vrijdag van de maand openen wij zes uur het buffet met heerlijke warme en koude tapas. Dit buffet wordt constant door onze keukenbrigade aangevuld met verschillende tapas tot een uur of negen.

Hierna kunt u rustig blijven borrelen. Onze bar blijft natuurlijk nog open voor een koud biertje, een heerlijk wijntje of een lekker kopje koffie met onze huisgemaakte breekchocolade!

De kosten voor de tapas exclusief drank bedragen € 27.50 per persoon (per 01-03-2024 € 29.50 per persoon) . Wel raden wij u aan om even te reserveren, dit kan enkel telefonisch of per mail.

TIP: Geef uw vrienden, familie of kennissen een tapas cadeaubon!